Las Vegas
Blijf op de hoogte en volg Theo en Linda
25 Mei 2017 | Verenigde Staten, Las Vegas
25 Mei 2017 - 09:43
Ida En Doede :
Zo jullie vertrekken met de camper, en wij gaan Joke haar verjaardag vieren. Aankomend weekend wordt het hier ook erg warm. Een beetje bijgekomen van de jetlag.? Leuk om jullie weer te kunnen volgen.
Groetjes Ida en Doede -
25 Mei 2017 - 11:27
Elly En Guus:
Jullie hebben in 2 dagen tijd al veel gezien!! De Jetlag vraagt ook om tijd, maar dat weten jullie wel! Wij gaan vandaag ook Joke's 65e verjaardag vieren.
Goeie reis met de camper morgen!!
Liefs van ons,
Elly en Guus -
25 Mei 2017 - 14:03
Sylvia:
Wat een leuke eerste dagen. Hopelijk niet al veel last van de jetlag.. ik weet uit ervaring dat als je eenmaal in de camper zit en je 'on the road' bent, dat het dan snel beter gaat.
Zelfde temperatuur hier dit weekend, volgens mij gaan we richting de 30 graden.
Gister mijn laatste werkdag en mijn eerste officiële dikke-voeten-dag gehad!
Mijn verlof is nu begonnen, dus lekker rustig aan doen komende dagen met dat warme weer.
Geniet van Death Valley enneh...
Vergeet niet omhoog te kijken -
25 Mei 2017 - 20:16
Kevin:
Leuk om te lezen! Geniet ervan! In Hoogvliet alles goed, lekker warm en bbq weer...
Groetjes van de buurtjes! -
25 Mei 2017 - 21:17
Mama :
Hoi Linda en Theo. Wat een fijn begin van jullie vakantie en wat een goed verslag. Kijk al weer uit naar het volgende. Liefs Mama. -
27 Mei 2017 - 20:35
Bas En Ria Van Raamsdonk:
Hoi Linda en Theo,
In 2015 hebben we elkaar ontmoet in Stovepipe Wells (Death Valley) We hebben samen wat gedronken aan de rand van het zwembad. Leuk te horen dat je de reis per camper weer aan het maken bent. vanuit Spijkenisse wensen we jullie veilige Miles en een fijne vakantie in de USA toe.
Groeten Bas en Ria